Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 29 de gener de 2015

Novetats en el tractament de l’hepatitis C


Per la Dra. Mercè Vergara Unitat d´Hepatologia Parc TauliEl tractament farmacològic més eficaç per tractar l'hepatitis C consisteix en la combinació  de dos fàrmacs antivirals, la ribavirina i interferó pegilat, un medicament que es punxa per via subcutània. El nombre de pacients que respon al tractament (és a dir, que desapareixen els virus de la sang) és de més del 50%, tot i que depèn del grau d'evolució de la infecció.

La infecció per Hepatitis C té una prevalença elevada (un 2-3% de població ha estat infectada pel virus a Espanya, del qual prop d’un 85%  evoluciona cap a hepatitis crònica). Els avenços en investigació en el tractament de l’hepatitis C, la incorporació de novetats terapèutiques i la prevenció de les hepatitis víriques generen la necessitat d’una actualització constant.